piątek, 5 lipca 2013

POLĘDWICA ala PATRYK




Specjalny przepis nie mój tylko prawdziwego mężczyzny dla prawdziwych mięsożerców :) Jestem dumna, polecam ;)

polędwica
pieprz zielony z zalewy
sól
oliwa dobrej jakości
kiełki
cytryna


"polędwice kroisz i ubijasz w cienkie plasterki, posypujesz pieprzem i solą, na patelnie oliwa z oliwek ale tylko kapke, smaży się w miare szybko na dość rozgrzanej patelni, do tego kiełki rzodkiewki/brokułów z oliwą i cytryną. wuala :D "

2 komentarze:

  1. weź :D miałaś sama ładnie napisać jak przygotować %-) aaa z musztarda i keczupem jest idelanie :D!

    OdpowiedzUsuń
  2. Twoj przepis :) Przeciez ładnie napisałes to aż żal było zmieniać :>

    OdpowiedzUsuń